Copyright

Copyright
Kapsalon Theo Heebing en haar licentiegevers zijn eigenaar van de Informatie, welk eigendomsrecht internationaal wordt beschermd door wetten en regels. Alle informatie binnen de site van Kapsalon Theo Heebing valt onder het auteursrecht, de wettelijke beperkingen daargelaten.

Het is dan ook niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbenden informatie van KapsalonTheoHeebing.nl geheel of gedeeltelijk over te nemen en openbaar te maken en/of te verveelvoudigen.

Met uitzondering van het feit dat u een kopie van de informatie op deze site op een computer mag downloaden voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Het veranderen van (informatie op) deze website of gebruik van (de informatie op) deze website voor enige andere reden is een inbreuk op het copyright en overige rechten van Kapsalon Theo Heebing.

Toepasbaar recht
De bovenstaande condities zijn opgesteld naar Nederlands recht. Enig dispuut voortkomend uit deze condities zal alleen voor een Nederlandse rechtbank gebracht kunnen worden.

© Copyright 2008 Kapsalon Theo Heebing, Rijksweg 18, 6921 AG Duiven, Nederland, info@kapsalontheoheebing.nl . KvK-nummer: 09049713 te Arnhem. All Rights Reserved.